Aanmelden

Per 1 mei 2023 zal onze praktijk helaas stoppen. Als je naar beneden scrolt vind je meer uitleg hierover. Tot de stop zullen we de zorg blijven geven met de visie waar we voor staan. Indien je bij ons zorg wenst kan je je telefonisch of via mail aanmelden. 

Vestigingen

Ringweg 25
9073 HG Marrum

Langebuorren 1
9051 BD Stiens

Email

info@leaf-verloskundigen.nl

Vestigingen

Ringweg 25
9073 HG Marrum

Langebuorren 1
9051 BD Stiens

Email

info@leaf-verloskundigen.nl

Zorg na 1 mei 2023 helaas niet meer mogelijk

Beste cliënten,

Zoals eerder medegedeeld zal Hilda-Marjan vanaf januari 2023 stoppen in onze maatschap.

De afgelopen tijd hebben we geprobeerd een passende oplossing te vinden alleen is deze helaas niet gekomen. Hieraan liggen meerdere redenen ten grondslag.

Doordat we geen vervangend verloskundige hebben kunnen vinden, zullen wij gezamenlijk -Hilda-Marjan en Doetie- de praktijk per mei 2023 stoppen.

Leafs,
Hilda-Marjan en Doetie

Extra informatie: verloskundige in de kraamzorg

Het kan zijn dat je de gehele zwangerschap onder controle bent van de gynaecoloog. Als je na de bevalling met de baby thuiskomt heb je een verloskundige nodig die de kraambedcontroles doet. Voor zo’n los kraambed is het fijn om je op tijd aan te melden zodat we elkaar een keer kunnen zien voor de bevalling. Dan heb je geen onbekend gezicht naast je bed staan. Als je al bevallen bent kan je je alsnog aanmelden voor de controles in het kraambed.

Mocht je je hebben aangemeld en na 48 uur geen reactie hebben gehad, mail of bel dan nog een keer, want dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan met de mail.

Je hebt een vrije keuze in verloskundige. Iedereen is welkom, ook als je in je vorige zwangerschap bij een andere verloskundige onder controle was. De verloskundige zorg wordt vergoed door de basisverzekering.