Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Tevens kun je via dat formulier ook vragen naar meer informatie. Je hoort uiteraard zo spoedig mogelijk van ons!

Vestigingen

Ringweg 25
9073 HG Marrum

Langebuorren 1
9051 BD Stiens

Email

info@leaf-verloskundigen.nl

Vestigingen

Ringweg 25
9073 HG Marrum

Langebuorren 1
9051 BD Stiens

Email

info@leaf-verloskundigen.nl

Welkom!

Aanmelden kan vanaf een positieve test zodat we op tijd een afspraak kunnen maken voor de intake en echo.

Je kunt je via onderstaand formulier op elk moment in de zwangerschap aanmelden. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Aanmelden kan ook telefonisch tussen 8.00 en 20.00 uur.

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Adres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Wanneer kunnen we jou het beste bereiken?
Welke locatie heeft je voorkeur bij spreekuren?
Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door Leaf(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Extra informatie: verloskundige in de kraamzorg

Het kan zijn dat je de gehele zwangerschap onder controle bent van de gynaecoloog. Als je na de bevalling met de baby thuiskomt heb je een verloskundige nodig die de kraambedcontroles doet. Voor zo’n los kraambed is het fijn om je op tijd aan te melden zodat we elkaar een keer kunnen zien voor de bevalling. Dan heb je geen onbekend gezicht naast je bed staan. Als je al bevallen bent kan je je alsnog aanmelden voor de controles in het kraambed.

Mocht je je hebben aangemeld en na 48 uur geen reactie hebben gehad, mail of bel dan nog een keer, want dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan met de mail.

Je hebt een vrije keuze in verloskundige. Iedereen is welkom, ook als je in je vorige zwangerschap bij een andere verloskundige onder controle was. De verloskundige zorg wordt vergoed door de basisverzekering.