De praktijk

Verloskundige praktijk “Leaf” is een kleinschalige verloskundigenpraktijk die persoonlijke zorg geeft.

Vertrouwde en vaste gezichten

Je ziet niet meer dan twee verloskundigen. Dit biedt voor jou als zwangere een aantal voordelen. Graag willen we ons voorstellen en meer informatie geven over de praktijk.

Bij Leaf Verloskundigen geven we zowel jou als je partner en eventuele kinderen alle aandacht. We nemen meer tijd voor de controles dan reguliere praktijken. We geloven in het kunnen van de zwangere vrouw en zien het als onze taak de zwangere vrouw het vertrouwen te geven in haar eigen lichaam en willen hierin haar coach zijn.

Zowel Hilda-Marjan als Doetie staan beide in geschreven in het kwaliteitsregister en echoregister van verloskundigen.

Praktijkgebied

Gemeenten:

  • Leeuwarden (voormalig Leeuwarderadeel)
  • Noordeast-Fryslân (voormalig Ferwerderadeel e.o.)
  • Waadhoeke (voormalig Het Bildt en Menameradeel) 

Waarom ‘Leaf’?

Persoonlijke zorg

Er is een avondspreekuur zodat jullie samen op de controle kunnen komen. Wij werken op een persoonlijke manier.

Extra tijd voor controles

Door onze kleinschalige praktijk kunnen wij meer tijd nemen voor de controles dan andere reguliere praktijken.

Iedereen is welkom!

Niet alle zorgverzekeraars vergoeden een bezoek aan alle verloskundigen. Bij ons is er vergoeding door elke verzekeraar.

De verloskundigen

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Hilda-Marjan Graafsma en Doetie Bakker.

Hilda-Marjan Graafsma

Hilda-Marjan Graafsma

Verloskundige/echoscopiste

Doetie Bakker

Doetie Bakker

Verloskundige / echoscopiste

De praktijk 

Onze visie

Door de kleine praktijk kunnen wij jou en je partner alle tijd en aandacht geven die jullie nodig hebben. Wij nemen meer tijd voor de controles dan reguliere praktijken en er is een avondspreekuur zodat jullie samen op de controle kunnen komen.

Stagiaires

Het kan voorkomen dat er een stagiaire met ons meeloopt. Dit zullen wij altijd van te voren aankondigen. Wij vinden het belangrijk dat verloskunde-studenten de kans krijgen hun toekomstige beroep in de praktijk te mogen ervaren.

Kwaliteit

Wij staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van verloskundigen. Dit houdt in dat we ons dienen te houden aan de standaarden en richtlijnen van de beroepsgroep.

Samenwerking

What’s in a name? Hoewel onze -toevalligerwijs- zelfde naam een leuke bijkomstigheid is, werken wij als Leaf Verloskundigen samen met Lactatiekundigepraktijk Leaf.

Als je net moeder bent geworden, is het niet alleen voor je kindje zoeken naar de borst. Zelf ben je wellicht ook zoekende wat je moet doen om jouw kindje het beste te geven.

Voor meer informatie rondom de borstvoeding, neem gerust een kijkje en neem contact op met Lactatiekundige Albertine Visbeek.