Onze visie

Leaf-Verloskundigen staat voor kleinschalige, betrokken en persoonlijke zorg. We zijn bewust klein en kiezen ervoor een beperkt aantal zwangere vrouwen en partners tegelijk te begeleiden. Dit houdt in dat we niet meer dan tien zwangere vrouwen per maand aannemen.

Dit heeft voor jou voordelen maar ook voor ons. 

De meerwaarde van kleinschalige praktijken

Het is spannend om zwanger te zijn en te gaan bevallen. Wij bieden reguliere verloskundige zorg afgestemd op individuele wensen. We willen graag dat je vertrouwen hebt in diegene die voor je zorgt, zodat je zo ontspannen mogelijk zwanger bent. En we jou ook echt zien als zwangere!

Wij geloven in kleinschalige verloskundige zorg waarbij tijd, aandacht en rust voor jou centraal staat. Zo plannen we standaard 30 minuten per consult, zodat er naast de controles veel ruimte is voor andere onderwerpen. Want je bent natuurlijk niet alleen een zwangere vrouw. Je bent ook je unieke zelf, met een heel leven eromheen. Het hele gezin telt mee: we hebben aandacht voor jou, je partner en jullie baby. Jullie leren ons kennen, en wij leren jullie kennen. We hopen dat hierdoor jullie vertrouwen groeit in de zwangerschap.

Vertrouwde gezichten

Deze manier van werken past bij ons, het geeft ons veel voldoening, meer werkplezier, betere band met de zwangere, betere zwangerschapsuitkomsten (minder vroeggeboortes en meer spontane bevallingen) En ook niet geheel onbelangrijk, zo valt het ook te combineren met ons eigen gezinsleven. Je zou het kunnen omschrijven als twee op één zorg met veel tijd en rust.

Twee vaste verloskundigen, die je begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Met veel aandacht voor jouw/jullie wensen en ruimte voor maatwerk.