Hallo leafe (aanstaande) ouders!
Ik mag de komende 4 weken stage lopen bij Leaf en zal mijzelf daarom even introduceren. Ik ben Rixt Oving en ik ben 23 jaar oud. Ik ben eindejaarsverloskunde student maar ik heb 6 weken stage uit jaar 3 gemist, waarvan ik nu eerst een deel mag inhalen in deze praktijk. Ik heb vorig jaar een heel leerzaam tussenjaar gedaan en dit jaar heb ik weer met frisse moed de studie opgepakt. Ik ben nu net terug uit Tanzania waar ik op de verloskunde afdeling vrijwilligerswerk heb gedaan en weer heel wat bevallingen heb mogen meemaken. Ik heb er weer helemaal zin in en kijk ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten tussen 20 juni en 15 juli op het spreekuur of in de diensten. Mochten jullie bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid, geef dit dan gerust aan bij mij of één van de verloskundigen. Tot snel!Bron